Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Magneettiripsien käyttöohje:

Ensimmäinen kerta voi vaatia hieman harjoitusta ja kärsivällisyyttä, mutta harjoitus tekee mestarin! Kun tekniikan oppii, niin ripset on todella helppo ja nopea laittaa. Voit kokeilla asennusta sekä pinsettien kanssa, että sormin. Pinsettien kanssa se on hygieenisempää, mutta toiset tykkäävät laittaa ripset sormin paikoilleen. Mikäli sinulla on paksut sormet tai pitkät kynnet, pääset pinsettien kanssa lähemmäs silmää.

1. Ensimmäisellä käyttökerralla voit hieman taivutella ripsinauhaa, jolloin saat sen muotoiltua helpommin juuri sinun silmäsi muotoon sopivaksi. Ripset vain paranevat käytössä! Mittaa ripsinauhan pituus omaan ripsirajaan sopivaksi. Mikäli nauha on liian pitkä, voit lyhentää sitä molemmista päistä n. 2-3 mm magneetin reunaan asti. Aloita ulkonurkan lyhentämisestä ja leikkaa sisänurkkaa vain tarvittaessa.

2. Asettele kokonainen ripsinauha magneetit alaspäin omien ripsien päälle lepäämään, aloittaen ulkonurkan kohdistamisesta. Ripsiväri antaa hyvän tartuntapinnan, ripsien taivutusta ei suositella. Aseta ripsinauha mahdollisimman lähelle omien ripsien ulkonurkkaa ja ripsirajaa, aivan ripsien tyveen. Varmista, että lyhyimmät ripset tulevat sisänurkkaan,

3. Kiinnitä ripset pala kerrallaan alhaalta päin pienillä ripsinauhan paloilla (magneetit ylöspäin) aloittaen ulkonurkasta. Voit toisella kädellä pitää ripsinauhaa paikoillaan ja toisella kädellä asettaa alapuolen magneetin kohdalleen. Varmista, että magneetit ovat kohdakkain ala- ja yläpuolella. Tässä vaiheessa kannattaa katsoa ylöspäin ja olla räpyttämättä ripsiä, jopa hieman nostaa luomea ylöspäin. Omat ripset jäävät tekoripsien väliin.

4. Kiinnitä seuraavaksi keskikohta ja viimeiseksi sisänurkka, Ennen kunkin magneetin kiinnitystä varmista, että ripsinauha on kiinni ripsirajassa. 

Poista ripset liu'uttamalla magneetit irti toisistaan, älä koskaan revi ripsiä. Puhdista ripset tarvittaessa kevyesti öljyttömällä ja alkoholittomalla silmämeikinpoistoaineella. Säilytä ripsiä omassa pakkauksessaan. Ripsiä voi käyttää uudelleen ja uudelleen, yleensä käyttöikä on noin 25-30 käyttökertaa, huolellisella käytöllä jopa pidempään.

Design Beauty Oy

info@designbeauty.fi

puh. 02 5369 778